Ga naar content

Massad Ayoob Gray CRU-WEAR

SP C60GSGY
De Spyderco Massad Ayoob is een tactisch zakmes met een unieke ergonomie.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
345,00
test
345,00

Productbeschrijving

Limited edition Sprint Run

De Spyderco Massad Ayoob is een tactisch zakmes met een unieke ergonomie. Het lemmet is van CPM Cruwear, een staalsoort bekend door zijn ongekende duurzaamheid, lang scherptebehoud en uitstekende taaiheid. Het lemmet is verder uitgevoerd met het al om bekende Spyderco gat voor een één-handige opening. De snede is gekarteld waardoor dit mes uitermate geschikt is voor zwaardere taken zoals het doorsnijden van vezel houdend materiaal. Het ergonomish gevormde heft plaats de hand in een natuurlijke hoek, dit verminderd de belasting op de pols en stelt de gebruiker instaat om meer kracht uit te oefenen. Het heft is gemaakt van getextureerd G10, dit is een composiet materiaal met uitstekende slijtvastheid, veel grip zelfs in natte omstandigheden en een subtiele maar luxe uitstraling. De Massad Ayoob is uitgerust met een tip down omkeerbare pocketclip, een koordoog en een backlock. Dit mes is eenmalig verkrijgbaar, een must have voor elke Spyderco verzamelaar en een zeer stijlvolle keuze voor dagelijks dragen.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort CRU-WEAR
Soort mes Gekarteld
Vergrendeling Backlock
Materiaal G-10
Ontwerper Massad Ayoob
Lengte lemmet(cm) 9.50
Lengte handgreep(cm) 13.00
Lengte totaal(cm) 22.00
Gewicht (gram) 138

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
289,00
Bekijkproduct
Salt
169,00
Bekijkproduct
Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
229,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?