Ga naar content

Native Chief Burnt Orange REX 45

SP C244GPBORE
De Spyderco Native Chief is een doorontwikkeling op de Native en verlengt deze met een derde om een langer en nog beter mes te creëren. Limited Edition Sprintrun.
245,00
Dit product is uitverkocht

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
261,00
Bekijkproduct
Salt
153,00
Bekijkproduct
Resilience Lightweight
Spyderco Resilience Lightweight is een EDC (every day carry) mes voor de veeleisende avonturier. Deze kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in het ontwerp en materialen van de Resilience
95,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

Limited Edition Sprintrun.
De Spyderco Native Chief is een doorontwikkeling op de Native en verlengt deze met een derde om een langer en nog beter mes te creëren. Ondanks zijn grote nog steeds slank en past in een broekzak. Deze gelimiteerde variant heeft een lemmet van CPM REX 45 staal. Een erg slijtvaste gereedschapsstaalsoort met uitstekend scherptebehoud. Natuurlijk beschikt dit mes over het befaamde duimgat om het mes éénhandig te kunnen openen. Het heft is gemaakt van G-10, dit materiaal is niet alleen aantrekkelijk maar heeft ook aangename textuur en is licht van gewicht. Het mes beschikt over een omkeerbare draagclip met koordoog en sluit door middel van een Back-Lock.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

Specificaties

Staalsoort CPM REX45
Soort mes Glad
Vergrendeling Back Lock
Materiaal G-10
Ontwerper Sal Glesser
Lengte lemmet(cm) 10.40
Lengte handgreep(cm) 12.60
Lengte totaal(cm) 23.00
Gewicht (gram) 112

Advies van een expert nodig?