Ga naar content

Urban Slipit Ivory DS93X

SP C127GPIVD
De Spyderco Urban Ivory Damasteel is een verfijnd modern zakmes met een klassieke slip-joint sluiting.
400,00
Dit product is uitverkocht

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
235,00
Bekijkproduct
Resilience Lightweight
Spyderco Resilience Lightweight is een EDC (every day carry) mes voor de veeleisende avonturier. Deze kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in het ontwerp en materialen van de Resilience
83,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

Limited edition Sprint Run

De Spyderco Urban Ivory Damasteel is een verfijnd modern zakmes met een klassieke slip-joint sluiting. Het lemmet is uitgevoerd in Bjorkmans twist Damascus, deze in het oog springende damast is geïnspireerd op de natuurlijke tekeningen van hout. Zoals bij hout zal geen Urban dezelfde tekening vertonen. De full-flat grind en het blad-vormig profiel van het lemmet bieden een uitzonderlijke balans tussen kracht en een lage frictie tijdens het snijden. Natuurlijk is dit lemmet net als alle spyderco’s vlijmscherp geslepen. Het heft is voorzien van G-10 greepplaten, een composiet materiaal met een geraffineerde uitstraling en hoge slijtvastheid. Dit mes beschikt over een omkeerbare draadclip en is eenmalig verkrijgbaar. Een must have voor elke Spyderco verzamelaar en een zeer stijlvolle keuze voor dagelijks dragen.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

Specificaties

Staalsoort DS93X
Soort mes Leaf Blade
Materiaal G10
Ontwerper Spyderco
Lengte lemmet(cm) 6.00
Lengte handgreep(cm) 8.50
Lengte totaal(cm) 15.50
Gewicht (gram) 60

Advies van een expert nodig?