Ga naar content

Yojumbo 2 Carbon Fiber CPM S90V

SP C253CFP
Limited Edition Sprintrun. De Yojumbo 2 is een samenwerking tussen Spyderco en zelfverdediging expert Michael Janich en is ontworpen voor zelfverdediging & militaire doeleinden. Met een lemmet van subliem CPM-S90V en een heft van carbon fiber.
350,00
Dit product is uitverkocht

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
251,00
Bekijkproduct
Salt
147,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

Limited Edition Sprintrun.
De Yojumbo 2 is een samenwerking tussen Spyderco en zelfverdediging expert Michael Janich. Dit mes is ontworpen voor zelfverdediging & militaire doeleinden. Het lemmet is van subliem CPM-S90V staal. Deze staalsoort staat bekend om zijn extreme scherptebehoud & duurzaamheid, daarmee is het een uitstekende keuze voor dagelijks dragen en kan het mes vrijwel elke uitdaging aan. uitgevoerd met een Compression Lock ™ mechanisme. Hoewel vaak verward als "LinerLock op de achterkant van het handvat is de Compression Lock eigenlijk totaal verschillend. Het werkt tegenovergesteld van een LinerLock. Dit gepatenteerde mechanisme is ook aanzienlijk sterker dan de meeste LinerLocks en de locatie van deze lock maakt dat het mes veilig te sluiten is met één hand zonder uw vingers in de weg van het snijvlak te leggen. Het gefreesde carbon fiber heft is niet alleen aantrekkelijk, het maakt dit mes ook oersterk en verrassend licht. Het mes is uitgevoerd met een omkeerbare tip Down/Up draagclip.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

Specificaties

Staalsoort CPM-S90V
Soort mes Straight Cutting Edge
Vergrendeling Compression Lock
Materiaal Carbon Fiber
Ontwerper Michael Janich
Lengte lemmet(cm) 10.00
Lengte handgreep(cm) 13.50
Lengte totaal(cm) 23.50
Gewicht (gram) 144

Advies van een expert nodig?