Ga naar content

Police

Spyderco's Police werd begin jaren 80 ontwikkeld als antwoord op verzoeken van handhaving die een slanke, gemakkelijk te dragen vouwmes wilden die serieuze snijprestaties kon bieden. Het resultaat was de Police. Een van de meest duurzame en iconische zakmessen die ooit zijn geproduceerd.

De klassieke versie van het Police-model heeft een gesatineerd roestvrijstalen handvat met afgeschuinde randen voor maximaal comfort tijdens het gebruik. Deze handgreepconstructie biedt een aanzienlijk gewicht en een solide basis voor het stevige backlock-mechanisme van het mes, dat is voorzien van een Boye Dent om onbedoelde ontgrendeling tijdens gebruik te voorkomen. Het lemmet is van hol geslepen VG-10 roestvrij staal en heeft een dramatische swedge (ongeslepen schuine kant) voor een scherpe puntgeometrie.

Verkrijgbaar met een PlainEdge™, SpyderEdge™ of CombinationEdge™, het lemmet van het Police-model bevat ook ons ​​Trademark Round Hole™ voor snelle, betrouwbare opening met één hand. Een zandloperclip met vier standen maakt het pakket compleet, ondersteunt de tip-up of tip-down carry aan beide zijden van het lichaam en maakt het dragen, inzetten en bedienen van dit opmerkelijke mes volledig tweehandig.

 

producten

Een moment geduld…

Advies van een expert nodig?