Ga naar content

Olight Marauder 2 Review

De Marauder 2 is de nieuwste en meest high-tech lamp van Olight. Hij is extreem krachtig en heeft heel veel mooie functies. Wouter heeft hem zoals altijd voor ons beoordeeld en zijn mening gegeven over deze splinternieuwe lamp. Lees hem snel!

Olight Obulb Review

De Obulb is een mooie nieuwe toevoeging op het assortiment van Olight, maar het is geen zaklamp zoals we hem kennen. Ben jij benieuwd wat Wouter te zeggen heeft over de Obulb? Lees dan snel de review. 

Olight Perun 2 Review

In deze review heeft Wouter de Perun 2 getest en voor een deel vergeleken met zijn voorganger (Perun). Ben jij benieuwd naar de mening van Wouter, lees dan snel verder.

Olight Olantern Review

De splinternieuwe vrijwel onverwoestbare Olight Lantern zijn uiteraard beoordeeld door onze vaste reviewer Wouter. Benieuwd wat hij van de Olantern vindt? Lees zijn review via de knop hier onder! 

Olight Fietslampen Review

Olight heeft sinds een tijdje nu ook fietsverlichting, van verlichting voor op je stuur tot achterlichten en remlichten die feller gaan branden als je remt. Lees snel wat wouter vindt van alle splinternieuwe fietslampen.

Warrior Mini Review

Op zoek naar een fijne compacte EDC lamp? Lees Wouter zijn mening over de Warrior Mini en maak je eigen keuze!

Olight Perun Mini Review

Benieuwd naar de review van de Perun Mini en wat deze lamp anders maakt dan zijn voorgangers? Wouter heeft hem weer uitgebreid beoordeeld, klik op lees meer voor de volledige review.

Olight O'pen 2 Review

Beniewd naar de veernieuwde versie van de O'pen? Lees snel wat Wouter te zeggen heeft over de splinternieuwe Olight O'pen 2.

Olight Warrior X Turbo Review

In deze review legt bekijkt Wouter de splinternieuwe Warrior X Turbo, tevens maakt hij een mooie vergelijking met de Javelot Pro en de Warrior X Pro. Lees snel verder voor meer informatie. 

Olight I3T vs I5T

In deze review bekijkt Wouter de grootste verschillen tussen de Olight I3T en de I5T. Benieuwd naar zijn conclusie, lees snel verder.

Olight Perun Review

De Perun is de opvolger van de Olight H2R, een haakse zaklamp en hooflamp in één. We hebben een fervente gebruiker van de H2R gevraagd met een kritische blik te kijken naar de Perun. Hier leest u wat hij ervan vond.

Olight M2R-PRO Review

In deze nieuwe review van Wouter lees je zijn bevindingen over de M2R-PRO en de verschillende die hij heeft ondervonden tussen dit model en de gewone M2R. 

Olight Seeker serie Review

Altijd al willen weten wat het verschillen zijn tussen de modellen in de Seeker serie? Onze vaste revieuwer Wouter legt het je uit. 

Olight Array Review

In deze review werpt Wouter zijn kritische blik op de Olight Array. Een hoofdlamp die speciaal is ontwikkeld voor hardloop- en andere sportsctiviteiten. 

Olight Baton Serie Review

In deze uitgebreide review worden er drie verschillende modellen uit de Baton serie behandeld. Altijd al benieuwd geweest wat de verschillen zijn tussen de S1RII, S2RII en de nieuwe Olight Baton Pro? Lees er alles over in deze review.

 

Olight Javelot Pro Review

Onze trouwe reviewer Wouter heeft weer een zeer uitgebreide review voor jullie geschreven. Dit keer over de inmiddels welbekende Javelot Pro. Alles weten over deze lamp? Lees dan snel verder. 

Olight I1R Review

Dit kleine lampje is sterker dan je verwacht. Wouter heeft hem speciaal voor jullie getest en beoordeeld. Lees snel wat hij vind van deze kleine krachtpatser. 

 

Warrior X & Warrior X Pro Review

De Warrior X en de Warrior X Pro zijn twee geweldige lampen. Mooi compact met tevens schijnen ze erg ver. Lees snel wat onze reviewer Wouter vind van deze lamp. 

Olight X9R Review

De krachtpatser van Olight is nu uitgebreid gereviewed door onze vaste reviewer Wouter, lees hem snel!