Ga naar content

Ambitious Lightweight Black / Black 8Cr13MoV

SP C148PBBK
De Spyderco Ambitious Lightweight is zoals de naam al zegt een compact mesje vol ambitie. Met de Ambitious kun je alle ambities waarmaken en elke tegenslag overwinnen.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
63,00
test
63,00

Productbeschrijving

De Spyderco Ambitious Lightweight is zoals de naam al zegt een compact mesje vol ambitie. Met de Ambitious kun je alle ambities waarmaken en elke tegenslag overwinnen. Het zwart gecoate roestvaste lemmet is gemaakt van 8Cr13MoV staal. Een staalsoort met uitstekende taaiheid en zeer goede herslijpbaarheid. Deze lightweight variant beschikt over een spuitgegoten, met glasvezel versterkt nylon (FRN) heft. Dit heft maakt het mes niet alleen verrassend licht maar heeft door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. De Ambitious is uitgerust met een tip down omkeerbare pocketclip en een koordoog. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Gewicht (gram) 77
Soort mes Glad
Staalsoort 8Cr13MoV RVS
Vergrendeling Liner Lock
Materiaal FRN
Lengte lemmet(cm) 6.00
Lengte handgreep(cm) 9.00
Lengte totaal(cm) 15.00
Clip: Ja

Andere klanten bekeken ook

Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
176,00
Bekijkproduct
Endura Lightweight
De Spyderco Endura 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers en is met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
204,00
Bekijkproduct
Siren
De Spyderco Siren is ontworpen door Lance Clinton als outdoor mes maar is geoptimaliseerd voor de behoeften van vissers en watersportliefhebbers.
345,00
Bekijkproduct
Techno
400,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?