Ga naar content

Ambitious Lightweight Blue CPM S35VN

SP C148PBL
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
136,00
test
136,00

Productbeschrijving

De Spyderco Ambitious Lightweight is zoals de naam al zegt een compact mesje vol ambitie. Met de Ambitious kun je alle ambities waarmaken en elke tegenslag overwinnen. Het lemmet is van S35VN staal, deze staalsoort staat bekend om zijn taaiheid, scherptebehoud en duurzaamheid. Het lemmet is verder uitgevoerd met het al om bekende Spyderco gat voor een één-handige opening. Deze lightweight variant beschikt over een spuitgegoten, met glasvezel versterkt nylon (FRN) heft. Dit heft maakt het mes niet alleen verrassend licht maar heeft door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. De Ambitious is uitgerust met een tip down omkeerbare pocketclip en een koordoog. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Gewicht (gram) 78
Soort mes Glad
Staalsoort CPM S35VN
Vergrendeling Liner Lock
Materiaal FRN
Lengte lemmet(cm) 5.70
Lengte handgreep(cm) 9.10
Lengte totaal(cm) 14.80
Clip: Ja

Andere klanten bekeken ook

Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
176,00
Bekijkproduct
Endura Lightweight
De Spyderco Endura 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers en is met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
204,00
Bekijkproduct
Siren
De Spyderco Siren is ontworpen door Lance Clinton als outdoor mes maar is geoptimaliseerd voor de behoeften van vissers en watersportliefhebbers.
345,00
Bekijkproduct
Ambitious Lightweight
De Spyderco Ambitious Lightweight is zoals de naam al zegt een compact mesje vol ambitie. Met de Ambitious kun je alle ambities waarmaken en elke tegenslag overwinnen.
63,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?