Ga naar content

Byrd Cara Cara 2 Rescue Orange 8Cr13MoV

SP BY17SOR2
De Spyderco Byrd Cara Cara 2 Rescue is een allround reddingsmes met uitstekende prestaties, een zeer goede keuze voor het dagelijks dragen als hulpverlener
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
56,00
test
56,00

Productbeschrijving

De Spyderco Byrd Cara Cara 2 Rescue is een allround reddingsmes met uitstekende prestaties, een zeer goede keuze voor het dagelijks dragen als hulpverleners. Het roestvaste lemmet is gemaakt van 8Cr13MoV staal, een staalsoort met uitstekende taaiheid en zeer goede herslijpbaarheid. De snede is een gekartelde Spyderedge, waardoor dit mes uitermate geschikt is voor zwaardere taken zoals het doorsnijden van vezelhoudend materiaal. Natuurlijk beschikt dit mes ook over het befaamde duimgat, om het mes éénhandig te kunnen openen. De Cara Cara 2 beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht, maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. De Het mes is uitgevoerd met een omkeerbare tip down clip en een koordoog.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort 8Cr13MoV
Soort mes Gekarteld
Vergrendeling Backlock
Materiaal FRN
Ontwerper Spyderco
Lengte lemmet(cm) 10.00
Lengte handgreep(cm) 12.00
Lengte totaal(cm) 22.00
Gewicht (gram) 94

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
251,00
Bekijkproduct
Salt
147,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?