Ga naar content

Dragonfly 2 Lightweight Pink / Black CPM S30V

SP C28FPPNS30VBK2
De Dragonfly is een handig, compact en lichtgewicht zakmes gemaakt om elke dag te dragen en zet nog steeds de norm als het gaat om het verpakken van serieuze snijprestaties in het kleinst mogelijke pakket.
153,00
Dit product is uitverkocht

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
261,00
Bekijkproduct
Salt
153,00
Bekijkproduct
Resilience Lightweight
Spyderco Resilience Lightweight is een EDC (every day carry) mes voor de veeleisende avonturier. Deze kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in het ontwerp en materialen van de Resilience
95,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

De Dragonfly is een handig, compact en lichtgewicht zakmes, gemaakt om elke dag te dragen en zet nog steeds de norm als het gaat om het verpakken van serieuze snijprestaties in het kleinst mogelijke pakket. Deze lightweight variant beschikt over een spuitgegoten, met glasvezel versterkt nylon (FRN) heft. Dit heft maakt het mes niet alleen verrassend licht maar heeft door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Het lemmet is van CPM S30V staal, een staalsoort met een uitstekende duurzaamheid, een lang scherptebehoud en is makkelijk enkelhandig open te klappen door middel van het duimgat. De Dragonfly is uitgerust met een tip down omkeerbare pocketclip en een koordoog. De koop van dit mes steunt Living Beyond Breast Cancer.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

Specificaties

Staalsoort CPM-S30V
Soort mes Glad
Vergrendeling Back Lock
Materiaal FRN
Ontwerper Sal Glesser
Lengte lemmet(cm) 5.70
Lengte handgreep(cm) 8.40
Lengte totaal(cm) 14.10
Gewicht (gram) 34

Advies van een expert nodig?