Ga naar content

Dragonfly 2 Lightweight Pink / Black CPM S30V

SP C28FPPNS30VBK2
De Dragonfly is een handig, compact en lichtgewicht zakmes gemaakt om elke dag te dragen en zet nog steeds de norm als het gaat om het verpakken van serieuze snijprestaties in het kleinst mogelijke pakket.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
147,00
test
147,00

Productbeschrijving

De Dragonfly is een handig, compact en lichtgewicht zakmes, gemaakt om elke dag te dragen en zet nog steeds de norm als het gaat om het verpakken van serieuze snijprestaties in het kleinst mogelijke pakket. Deze lightweight variant beschikt over een spuitgegoten, met glasvezel versterkt nylon (FRN) heft. Dit heft maakt het mes niet alleen verrassend licht maar heeft door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Het lemmet is van CPM S30V staal, een staalsoort met een uitstekende duurzaamheid, een lang scherptebehoud en is makkelijk enkelhandig open te klappen door middel van het duimgat. De Dragonfly is uitgerust met een tip down omkeerbare pocketclip en een koordoog. De koop van dit mes steunt Living Beyond Breast Cancer.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort CPM-S30V
Soort mes Glad
Vergrendeling Back Lock
Materiaal FRN
Ontwerper Sal Glesser
Lengte lemmet(cm) 5.70
Lengte handgreep(cm) 8.40
Lengte totaal(cm) 14.10
Gewicht (gram) 34

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
251,00
Bekijkproduct
Salt
147,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?