Ga naar content

Dragonfly 2 Lightweight Wharncliffe Blue K390

SP C28FP2WK390
De Dragonfly is een handig, compact en lichtgewicht zakmes gemaakt om elke dag te dragen, uitgevierd met een lemmet van K390 Microclean gereedschapsstaal.
178,00
Dit product is uitverkocht

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
289,00
Bekijkproduct
Salt
169,00
Bekijkproduct
Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
229,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

De Dragonfly is een handig, compact en lichtgewicht zakmes gemaakt om elke dag te dragen. Het lemmet is gemaakt van K390 Microclean gereedschapsstaal. Een speciale legering met uitstekende eigenschappen voor messen staal. Het warnecliffe lemmet is makkelijk enkelhandig open te klappen door middel van het duimgat. Het heft is van FRN, dit is met glasvezel versterkt nylon, een lichtgewicht maar duurzaam en stevig materiaal. De Dragonfly is uitgerust met een tip down omkeerbare draadclip.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

Specificaties

Staalsoort K390
Soort mes Recht
Vergrendeling Back Lock
Materiaal Glasversterkt Nylon
Ontwerper Sal Glesser
Lengte lemmet(cm) 5.90
Lengte handgreep(cm) 8.50
Lengte totaal(cm) 14.10
Gewicht (gram) 33

Advies van een expert nodig?