Ga naar content

Endela Thin Red Line Black VG-10

SP C243FPSBKRD
De Endela Thin Red Line is met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes. Gelimiteerde “Thin Blue Line” uitvoering
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
142,00
test
142,00

Productbeschrijving

De Endela Thin Red Line is een gelimiteerde uitvoering van de Endela, uitgevoerd met rode accenten. De Spyderco Endela is de tussenmaat van de Delica en Endura en is een mooi slank, lichtgewicht EDC mes. Het lemmet is gemaakt van VG-10, een zeer goede allround staalsoort en is uitgevoerd in een half gekartelde Spyderedge, waardoor dit mes uitermate geschikt is voor zwaardere taken zoals het doorsnijden van vezelhoudend materiaal. Het lemmet is verder uitgevoerd met het al om bekende Spyderco gat voor een één-handige opening. Deze lightweight variant beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Uitgevoerd met een zwarte omkeerbare tip down draagclip en een koordoog.
De "Thin Red Line" is een symbolische verwijzing naar de rol die eerstehulpverleners hebben als schild tussen de normaalheid van onze dagelijkse wereld en de chaos van levensbedreigende noodsituaties.
Een deel van alle verkopen van deze messen zal worden gedoneerd aan de “Tunnel to Towers Foundation”. Tunnel to Towers beheert meerdere liefdadigheidsprogramma’s ter ondersteuning van eerstehulpverleners en militairen.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Andere klanten bekeken ook

Endela Thin Blue Line
De Endela Thin Blue Line is met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes. Gelimiteerde “Thin Blue Line” uitvoering
142,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?