Ga naar content

Endura 4 Lightweight Wharncliffe Blue K390

SP C10FPWK390
De Spyderco Endura 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers en is met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
204,00
test
204,00

Productbeschrijving

De Spyderco Endura 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers en is met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes. Deze lightweight variant beschikt over een spuitgegoten, met glasvezel versterkt nylon (FRN) heft. Dit heft maakt het mes niet alleen verrassend licht maar heeft door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Het lemmet is gemaakt van K390 Microclean gereedschapsstaal, een speciale legering met uitstekende eigenschappen voor messenstaal. Het Wharncliffe lemmet is makkelijk enkelhandig open te klappen door middel van het duimgat. De Endura is uitgerust met een tip down omkeerbare pocketclip.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Gewicht (gram) 94
Soort mes Glad
Staalsoort K390
Vergrendeling Back Lock
Materiaal FRN
Lengte lemmet(cm) 9.50
Lengte handgreep(cm) 12.50
Lengte totaal(cm) 22.00
Clip: Ja

Andere klanten bekeken ook

Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
176,00
Bekijkproduct
Siren
De Spyderco Siren is ontworpen door Lance Clinton als outdoor mes maar is geoptimaliseerd voor de behoeften van vissers en watersportliefhebbers.
345,00
Bekijkproduct
Ambitious Lightweight
De Spyderco Ambitious Lightweight is zoals de naam al zegt een compact mesje vol ambitie. Met de Ambitious kun je alle ambities waarmaken en elke tegenslag overwinnen.
63,00
Bekijkproduct
Techno
400,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?