Ga naar content

Manix 2 Lightweight Blue CPM SPY27

SP C101PCBL2
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
242,00
test
242,00

Productbeschrijving

De Spyderco Manix 2 Lightweight Blue PE. Een EDC mes met stijl en substantie. Het lemmet van deze uitvoering is van CPM SPY27 staal, een staalsoort speciaal gemaakt voor Spyderco, dat bekend staat om zijn hardheid en scherptebehoud. Het mes is verder uitgerust met FRCP licht gewicht greep platen en een Ball Bearing Lock. De Manix 2 heeft een tip down deep carry clip en een grote opening voor een lanyard.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Gewicht (gram) 82
Soort mes Glad
Staalsoort CPM SPY27
Vergrendeling Ball Bearing Lock
Materiaal FRCP
Lengte lemmet(cm) 8.60
Lengte handgreep(cm) 11.70
Lengte totaal(cm) 20.30
Clip: Ja

Andere klanten bekeken ook

Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
176,00
Bekijkproduct
Endura Lightweight
De Spyderco Endura 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers en is met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
204,00
Bekijkproduct
Siren
De Spyderco Siren is ontworpen door Lance Clinton als outdoor mes maar is geoptimaliseerd voor de behoeften van vissers en watersportliefhebbers.
345,00
Bekijkproduct
Ambitious Lightweight
De Spyderco Ambitious Lightweight is zoals de naam al zegt een compact mesje vol ambitie. Met de Ambitious kun je alle ambities waarmaken en elke tegenslag overwinnen.
63,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?