Ga naar content

Andere klanten bekeken ook

Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
176,00
Bekijkproduct
Endura Lightweight
De Spyderco Endura 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers en is met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
204,00
Bekijkproduct
Siren
De Spyderco Siren is ontworpen door Lance Clinton als outdoor mes maar is geoptimaliseerd voor de behoeften van vissers en watersportliefhebbers.
345,00
Bekijkproduct
Ambitious Lightweight
De Spyderco Ambitious Lightweight is zoals de naam al zegt een compact mesje vol ambitie. Met de Ambitious kun je alle ambities waarmaken en elke tegenslag overwinnen.
63,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

De Spyderco Military 2 is een EDC (every day carry) mes voor de veeleisende messenkenner en de langverwachte opvolger van de nu iconische Military. Zijn kwaliteit is levendig weerspiegeld in zijn ontwerp en materialen. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een Tactisch EDC mes. Het lemmet is van CPM S30V staal, een staalsoort met een uitstekende duurzaamheid en een lang scherptebehoud. Het lemmet is verder uitgevoerd met het al om bekende Spyderco gat voor een één-handige opening. De Military 2 is uitgevoerd met een Compression Lock ™ mechanisme. Hoewel vaak verward als "LinerLock op de achterkant van het handvat is de Compression Lock eigenlijk totaal verschillend. Het werkt tegenovergesteld van een LinerLock. Dit gepatenteerde mechanisme is ook aanzienlijk sterker dan de meeste LinerLocks en de locatie van deze lock maakt dat het mes veilig te sluiten is met één hand zonder uw vingers in de weg van het snijvlak te leggen. Het heft is gemaakt van getextureerd G10, dit is een composiet materiaal met uitstekende slijtvastheid, een stevige grip (zelfs in natte omstandigheden) en een subtiele maar luxe uitstraling. De Military 2 is uitgerust met een tip down omkeerbare pocketclip en een koordoog. Als trotse opvolger van een legendarisch ontwerp is de Military 2 klaar om te dienen.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

Specificaties

Gewicht (gram) 122
Soort mes Glad
Staalsoort CPM S30V
Vergrendeling Compression Lock™
Materiaal G10
Lengte lemmet(cm) 10.00
Lengte handgreep(cm) 14.00
Lengte totaal(cm) 24.00
Clip: Ja

Advies van een expert nodig?