Ga naar content

Paramilitary 2 Brown CPM Cruwear

SP C81MPCW2
De Spyderco Paramilitary 2 is een EDC (every day carry) mes voor de veeleisende messenkenner. Zijn kwaliteit is levendig weerspiegeld in zijn ontwerp en materialen.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
290,00
test
290,00

Productbeschrijving

De Spyderco Paramilitary 2 is een EDC (every day carry) mes voor de veeleisende messenkenner. Zijn kwaliteit is levendig weerspiegeld in zijn ontwerp en materialen. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes. Het lemmet is van CPM Cruwear, een staalsoort bekend door zijn ongekende duurzaamheid, lang scherptebehoud en uitstekende taaiheid. Het lemmet is verder uitgevoerd met het al om bekende Spyderco gat voor een één-handige opening. De Paramilitary 2 is uitgevoerd met een Compression Lock ™ mechanisme. Hoewel vaak verward als "LinerLock op de achterkant van het handvat is de Compression Lock eigenlijk totaal verschillend. Het werkt tegenovergesteld van een LinerLock. Dit gepatenteerde mechanisme is ook aanzienlijk sterker dan de meeste LinerLocks en de locatie van deze lock maakt dat het mes veilig te sluiten is met één hand zonder uw vingers in de weg van het snijvlak te leggen. Het heft bestaat uit solide en lichtgewicht Micarta. Dit materiaal geeft het mes een robuuste uitstraling, een prettige textuur en dat zorgt voor uitstekende grip onder zelfs de zwaarste omstandigheden. Paramilitary 2 is uitgerust met een tip down omkeerbare pocketclip en een koordoog.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort CPM CRUWEAR
Soort mes Glad
Vergrendeling Compression Lock™
Materiaal Micarta
Ontwerper Sal Glesser
Lengte lemmet(cm) 8.70
Lengte handgreep(cm) 12.20
Lengte totaal(cm) 20.90
Gewicht (gram) 110

Andere klanten bekeken ook

Yojumbo
De Yojumbo 2 is een samenwerking tussen Spyderco en zelfverdediging expert Michael Janich en is ontworpen voor zelfverdediging & militaire doeleinden. Met een lemmet van CPM S30V en een heft van G-10.
284,00
Bekijkproduct
Swayback
449,00
Bekijkproduct
Watu
318,00
Bekijkproduct
Siren
316,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?