Ga naar content

Siren Carbon Fiber CPM S90V

SP C247CFP
De Spyderco Siren is ontworpen door Lance Clinton als outdoor mes maar is geoptimaliseerd voor de behoeften van vissers en watersportliefhebbers.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
345,00
test
345,00

Productbeschrijving

Limited edition Sprint Run

De Spyderco Siren is ontworpen door Lance Clinton als outdoor mes maar is geoptimaliseerd voor de behoeften van vissers en watersportliefhebbers. Het volledig vlak geslepen lemmet is gemaakt van corrosiebestendig CPM-S90V staal en wordt ondersteund door een stevige Back Lock. Deze staalsoort staat bekend om zijn extreme scherptebehoud & duurzaamheid, daarmee is het een uitstekende keuze voor dagelijks dragen en kan het mes vrijwel elke uitdaging aan. Het lemmet is makkelijk enkelhandig open te klappen door middel van het duimgat. Het gefreesde heft is van getextureerde carbonvezels. Dit materiaal zorgt niet alleen voor uitstekende grip onder zelfs de zwaarste omstandigheden, maar geeft met zijn subtiele reflecties ook nog eens een zeer luxe uitstraling. De Siren heeft een omkeerbare tip down broekclip.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Gewicht (gram) 94
Soort mes Drop Point
Staalsoort CPM S90V
Vergrendeling Back Lock
Materiaal Carbon
Lengte lemmet(cm) 9.00
Lengte handgreep(cm) 13.00
Lengte totaal(cm) 22.00
Clip: Ja

Andere klanten bekeken ook

Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
176,00
Bekijkproduct
Endura Lightweight
De Spyderco Endura 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers en is met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
204,00
Bekijkproduct
Ambitious Lightweight
De Spyderco Ambitious Lightweight is zoals de naam al zegt een compact mesje vol ambitie. Met de Ambitious kun je alle ambities waarmaken en elke tegenslag overwinnen.
63,00
Bekijkproduct
Techno
400,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?