Ga naar content

Strech 2 XL Black VG-10

SP C258PBK
De Stretch XL is een outdoor en jachtmes voor de veeleisende avonturier. Deze kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in het ontwerp en materialen van de Spyderco Stretch, een zakmes boordevol prestaties.
160,50
Dit product is uitverkocht

Andere klanten bekeken ook

Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
176,00
Bekijkproduct
Salt
De Spyderco Salt 2 is gemaakt om op, rond en in het water te presteren. Extreem corrosie bestendig.
166,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

De Stretch XL is een outdoor en jachtmes voor de veeleisende avonturier. Deze kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in het ontwerp en materialen van de Spyderco Stretch, een zakmes boordevol prestaties. De Stretch beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht, maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Verder beschikt het mes over een full-flat-ground plain edge lemmet gemaakt van VG-10 een zeer goede allround staalsoort. Natuurlijk beschikt dit mes ook over het befaamde duimgat, om het mes éénhandig te kunnen openen. Uitgevoerd met een zwarte omkeerbare tip down clip, een koordoog en retentie door middel van een Back-Lock.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

Specificaties

Gewicht (gram) 75
Soort mes Glad
Staalsoort VG-10
Vergrendeling Backlock
Materiaal FRN
Lengte lemmet(cm) 10.00
Lengte handgreep(cm) 12.50
Lengte totaal(cm) 22.50
Clip: Ja

Advies van een expert nodig?