Ga naar content

Stretch 2 Blue K390

SP C90FP2K390
De Stretch is een outdoor en jachtmes voor de veeleisende avonturier. Deze kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in het ontwerp en materialen van de Spyderco Stretch, een zakmes boordevol prestaties.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
246,00
test
246,00

Productbeschrijving

De Stretch is een outdoor en jachtmes voor de veeleisende avonturier. Deze kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in het ontwerp en materialen van de Spyderco Stretch, een zakmes boordevol prestaties. De Stretch beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht, maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Verder beschikt het mes over een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal. Een speciale legering met uitstekende eigenschappen voor messenstaal. Natuurlijk beschikt dit mes ook over het befaamde duimgat, om het mes éénhandig te kunnen openen. Uitgevoerd met een zwarte omkeerbare tip down clip, een koordoog en retentie door middel van een Back-Lock.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort K390
Soort mes Glad
Vergrendeling Backlock
Materiaal FRN
Ontwerper Sal Glesser
Lengte lemmet(cm) 9.00
Lengte handgreep(cm) 12.00
Lengte totaal(cm) 21.00
Gewicht (gram) 105

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
289,00
Bekijkproduct
Salt
169,00
Bekijkproduct
Delica Lightweight
De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes.
229,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?