Ga naar content

Stretch 2 XL Grey CPM Cru-Wear PE

SP C258GPGYCW
De Stretch XL is een outdoor en jachtmes voor de veeleisende avonturier. Deze kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in het ontwerp en materialen van de Spyderco Stretch, een zakmes boordevol prestaties.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
407,00
test
407,00

Productbeschrijving

De Stretch XL is een outdoor en jachtmes voor de veeleisende avonturier. Deze kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in het ontwerp en materialen van de Spyderco Stretch, een zakmes boordevol prestaties. Het heft is gemaakt van getextureerd G10, dit is een composiet materiaal met uitstekende slijtvastheid, een stevige grip (zelfs in natte omstandigheden) en een subtiele maar luxe uitstraling. Verder beschikt het mes over een full-flat-ground plain edge lemmet gemaakt van CPM Cruwear, een staalsoort bekend door zijn ongekende duurzaamheid, lang scherptebehoud en uitstekende taaiheid. Het lemmet is verder uitgevoerd met het al om bekende Spyderco gat voor een één-handige opening. Uitgevoerd met een omkeerbare tip down clip, een koordoog en retentie door middel van een Back-Lock.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort CPM Cru-Wear
Soort mes Glad
Vergrendeling Backlock
Materiaal G-10
Ontwerper Sal Glesser
Lengte lemmet(cm) 10.00
Lengte handgreep(cm) 12.50
Lengte totaal(cm) 22.50
Gewicht (gram) 130

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
251,00
Bekijkproduct
Salt
147,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?