Ga naar content

Tenacious Lightweight Blue CPM S35VN

SP C122PBL
De Tenacious Lightweight is een lichtgewicht doorzetter met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Het bladvormige lemmet is van CPM S35VN Staal, een staalsoort met een uitstekende duurzaamheid en een lang scherptebehoud.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
160,00
Variant
test
160,00

Productbeschrijving

De Tenacious Lightweight is zoals de naam al zegt voor de doorzetter. Tenacious zijn betekent vasthouden aan het onvermoeibaar nastreven van een doel. Deze bewonderenswaardige kwaliteit wordt levendig weerspiegeld in de Spyderco Tenacious, een middelgroot zakmes boordevol prestaties. Deze lightweight variant beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Het bladvormige lemmet is van CPM S35VN staal, een staalsoort met een uitstekende duurzaamheid en een lang scherptebehoud. De Tenacious Lightweight beschikt over een omkeerbare draagclip en een koordoog.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort CPM S35VN
Soort mes Drop Point
Vergrendeling Liner Lock
Materiaal FRN
Ontwerper Sal Glesser
Lengte lemmet(cm) 8.60
Lengte handgreep(cm) 11.30
Lengte totaal(cm) 19.90
Gewicht (gram) 107

Andere klanten bekeken ook

Police Lightweight
De Spyderco Police 4 Lightweight is een EDC mes voor het zwaardere werk en is een evolutie van de nu klassieke Police 1. De Police 4 heeft een full-flat-ground plain edge lemmet van Böhler-Udeholm K390 gereedschapsstaal.
251,00
Bekijkproduct
Salt
147,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?