Ga naar content

Lum Tanto

Bob Lum was een visionair op maat gemaakte messenmaker met een uitzonderlijk begrip van Aziatische mes ontwerpen. Spyderco's Lum Tanto ( oorspronkelijk uitgebracht in 2001) legde op getrouwe wijze het opmerkelijke vermogen van Lum vast om de beste elementen van oosterse en westerse messen te versmelten tot een enkel buitengewoon pakket.

 

Spyderco is trots om de terugkeer van dit iconische mes aan te kondigen als een Sprint Run in beperkte productie. Trouw aan het origineel heeft het niet alleen een full-tang constructie, maar ook een taps toelopende tang. Deze zeer verfijnde constructiemethode vermindert het totale gewicht van het mes en zorgt voor een geweldige balans. Het handvat is voorzien van gepolijste, voorgevormde schubben gemaakt van paperstone, een uniek gelamineerd materiaal met een rijke glanzende uitstraling.

Het lemmet van de Lum Tanto is minutieus geslepen van VG-10 RVS en heeft een hybride tantovorm die het klassieke Japanse tantoprofiel en de Hamaguri (“clamshell”) puntige afschuining combineert met de elegantie van holslijpen. Één ​​van de meest opvallend & mooie Spyderco-messen ooit.

producten

Een moment geduld…

Advies van een expert nodig?