Ga naar content

Enuff 2 Black VG-10

SP FB31SBK2
De Spyderco Enuff 2 is een vaststaand mes met een Full-Tang constructie, ontworpen voor de outdoor liefhebber.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
240,00
Variant
test
240,00

Productbeschrijving

De Spyderco Enuff 2 is een vaststaand mes met een Full-Tang constructie, ontworpen voor de outdoor liefhebber. De Enuff 2 beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht, maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Verder is het mes uitgevoerd met een lemmet gemaakt van VG-10, een zeer goede allround staalsoort. De snede is een gekartelde Spyderedge, waardoor dit mes uitermate geschikt is voor zwaardere taken zoals het doorsnijden van vezelhoudend materiaal. De Enuff word geleverd met een Kunststof sheath, deze is ambidexter, kan versteld worden en is geschikt voor montage aan een riem of MOLLE. Het mes is uitgevoerd met een ruim koordoog.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort VG-10
Soort mes Drop Point
Materiaal FRN
Lengte lemmet(cm) 10.00
Lengte handgreep(cm) 10.50
Lengte totaal(cm) 23.00
Gewicht (gram) 169

Andere klanten bekeken ook

Subway Bowie
De Spyderco Subway Bowie is een compact tactisch vaststaand mes, die met zijn meegeleverde schede discreet om de nek gedragen kan worden.
173,00
Bekijkproduct
Minarai Petty
De Spyderco Minarai Petty is een klein keukenmesje geschikt voor professioneel gebruik en is ideaal voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het maken van garnituren en andere gedetailleerde voedselbereidingstaken.
108,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?