Ga naar content

Enuff 2 Black VG-10

SP FB31SBK2
De Spyderco Enuff 2 is een vaststaand mes met een Full-Tang constructie, ontworpen voor de outdoor liefhebber.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
240,00
test
240,00

Productbeschrijving

De Spyderco Enuff 2 is een vaststaand mes met een Full-Tang constructie, ontworpen voor de outdoor liefhebber. De Enuff 2 beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht, maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Verder is het mes uitgevoerd met een lemmet gemaakt van VG-10, een zeer goede allround staalsoort. De snede is een gekartelde Spyderedge, waardoor dit mes uitermate geschikt is voor zwaardere taken zoals het doorsnijden van vezelhoudend materiaal. De Enuff word geleverd met een Kunststof sheath, deze is ambidexter, kan versteld worden en is geschikt voor montage aan een riem of MOLLE. Het mes is uitgevoerd met een ruim koordoog.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Andere klanten bekeken ook

Minarai Petty
De Spyderco Minarai Petty is een klein keukenmesje geschikt voor professioneel gebruik en is ideaal voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het maken van garnituren en andere gedetailleerde voedselbereidingstaken.
108,00
Bekijkproduct
Minarai Funayuki
De Spyderco Minarai Funayuki is compact maar veelzijdig keukenmes geschikt voor professioneel en blinkt uit in het hakken en snijden van vis en zeevruchten, maar is door zijn profiel ook goed te gebruiken voor het snijden van groenten en fruit
144,00
Bekijkproduct
Minarai Nakiri
De Spyderco Minarai Nakiri is een groot formaat keukenmes naar traditioneel Japans ontwerp, geschikt voor professioneel gebruik. De unieke rechthoekige vorm van dit mes maakt de Nakiri tot het perfecte gereedschap voor het nauwkeurig snijden van alle soorten groenten.
198,00
Bekijkproduct
Minarai Bunka Bocho
De Spyderco Minarai Bunka Bocho is een groot formaat universeelmes keukenmes naar traditioneel Japans ontwerp, geschikt voor professioneel gebruik. Een utilitaire alleskunner.
210,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?