Ga naar content

Itamae Nakiri SUS410

SP K17GPBNBK
De Spyderco Itamae Nakiri is een klein keukenmesje geschikt voor professioneel gebruik en de unieke rechthoekige vorm van dit mes maakt de Nakiri tot het perfecte gereedschap voor het nauwkeurig snijden van alle soorten groenten.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
285,00
test
285,00

Productbeschrijving

De Spyderco Itamae Nakiri is een groot formaat keukenmes naar traditioneel Japans ontwerp, geschikt voor professioneel gebruik. De Itamae serie is ontworpen door de wereldberoemde messenmaker Murray Carter, de officiële erfgenaam van een 420 jaar oude Japanse messenmakerij. Met deze serie vertaalt Murray Carter zijn felbegeerde handgemaakte ontwerpen naar betaalbaar geproduceerde messen.
De lemmeten van de Itamae Series messen zijn vakkundig vervaardigd van gelaagd staal dat bestaat uit een Aogami Super Blue kern bekleed met lagen SUS410 roestvrij staal. Deze klassieke constructie van drie lagen zorgt ervoor dat de buitenste lagen de ultraharde koolstofstalen kernlaag die de snede vormt, beschermen en ondersteunen. De lemmeten zijn uitzonderlijk dun en recht geslepen voor ongeëvenaarde snijprestaties.
De heften uit de Itamae Series zijn gemaakt van gemarmerd G-10 geïnspireerd op de natuurlijke tekeningen van hout en geaccentueerd met zwart G-10. Dit is een composiet materiaal met uitstekende slijtvastheid en een stevige grip zelfs in natte omstandigheden. Verder zijn de heften octogonaal, deze klassieke vorm ligt stabiel in de hand en indexeert makkelijk.

Een Nakiri is een japanse groetensnijder. De unieke rechthoekige vorm van dit mes maakt de Nakiri tot het perfecte gereedschap voor het nauwkeurig snijden van alle soorten groenten. De lemmetvorm zorgt er ook voor dat de lengte consistent blijft zelfs na jarenlang slijpen.

Itamae betekent letterlijk "voor de snijplank" en is een zeer prestigieuze titel die voorbehouden is aan zeer bekwame sushichefs. In overeenstemming met die elitestatus is de Itamae Serie van de Murray Carter Collection trots op de eersteklas materialen en het compromisloze vakmanschap.
De Itamae een opmerkelijke samensmelting van beproefde traditionele ontwerpen en ultramoderne moderne materialen.
Het mes blijft het langst mooi als deze niet in de afwasmachine gereinigd wordt.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort SUS410
Soort mes Glad
Materiaal G-10
Ontwerper Murray Carter
Lengte lemmet(cm) 18.50
Lengte handgreep(cm) 12.40
Lengte totaal(cm) 30.90
Gewicht (gram) 183

Andere klanten bekeken ook

Advies van een expert nodig?