Ga naar content

Minarai Nakiri Black CTS BD1N

SP K17PBK
De Spyderco Minarai Nakiri is een groot formaat keukenmes naar traditioneel Japans ontwerp, geschikt voor professioneel gebruik. De unieke rechthoekige vorm van dit mes maakt de Nakiri tot het perfecte gereedschap voor het nauwkeurig snijden van alle soorten groenten.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
198,00
test
198,00

Productbeschrijving

De Spyderco Minarai Nakiri is een groot formaat keukenmes naar traditioneel Japans ontwerp, geschikt voor professioneel gebruik. De Minarai serie is ontworpen door de wereldberoemde messenmaker Murray Carter, de officiële erfgenaam van een 420 jaar oude Japanse messenmakerij. Met deze serie vertaalt Murray Carter zijn felbegeerde handgemaakte ontwerpen naar betaalbaar geproduceerde messen. Het schitterend vormgegeven lemmet is van CTS BD1N roestvrij staal, deze relatief nieuwe staalsoort heeft uitstekende eigenschappen. Zo heeft het een uitzonderlijke hardheid zonder bros te worden en kan het eenvoudig geslepen worden, ideaal voor keukengebruik. Het heft is gemaakt van kunststof zodat deze makkelijk kan worden schoongemaakt en licht in gewicht is.
Een Nakiri is een japanse groetensnijder. De unieke rechthoekige vorm van dit mes maakt de Nakiri tot het perfecte gereedschap voor het nauwkeurig snijden van alle soorten groenten. De lemmetvorm zorgt er ook voor dat de lengte consistent blijft zelfs na jarenlang slijpen.
Minarai betekend “leren door observatie”. Dit wordt in Japan gebruikt als titel voor alle leerlingen die onder een meester een ambacht leren. Wordt ook een Minarai en begin je culinaire reis met alle tools tot je beschikking. De Minarai een opmerkelijke samensmelting van beproefde traditionele ontwerpen en ultramoderne moderne materialen.
Het mes blijft het langst mooi als deze niet in de afwasmachine gereinigd wordt

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort CTS BD1N
Soort mes Glad
Materiaal Polypropyleen
Ontwerper Murray Carter
Lengte lemmet(cm) 18.50
Lengte handgreep(cm) 12.50
Lengte totaal(cm) 31.00
Gewicht (gram) 127

Andere klanten bekeken ook

Subway Bowie
De Spyderco Subway Bowie is een compact tactisch vaststaand mes, die met zijn meegeleverde schede discreet om de nek gedragen kan worden.
173,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?