Ga naar content

Stok Bowie OD Green 8Cr13MoV

SP FB49GPOD
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
100,00
test
100,00

Productbeschrijving

De Spyderco Stok Bowie is een vaststaand mes met een Full-Tang constructie, ontworpen om de ideale compacte metgezel te zijn voor de Urban Avonturier. De gehele constructie van het mes is gemaakt van 8Cr13MoV staal. Een staalsoort met uitstekende taaiheid en zeer goede herslijpbaarheid. Het heft is uitgevoerd met een uitgesproken vingergroef en gemaakt van getextureerd G10, dit is een composiet materiaal met uitstekende slijtvastheid, een stevige grip (zelfs in natte omstandigheden) en een subtiele maar luxe uitstraling. De Stok Bowie beschikt over een koordoog en wordt geleverd met een kydex draagschede.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Andere klanten bekeken ook

Minarai Petty
De Spyderco Minarai Petty is een klein keukenmesje geschikt voor professioneel gebruik en is ideaal voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het maken van garnituren en andere gedetailleerde voedselbereidingstaken.
108,00
Bekijkproduct
Minarai Funayuki
De Spyderco Minarai Funayuki is compact maar veelzijdig keukenmes geschikt voor professioneel en blinkt uit in het hakken en snijden van vis en zeevruchten, maar is door zijn profiel ook goed te gebruiken voor het snijden van groenten en fruit
144,00
Bekijkproduct
Minarai Nakiri
De Spyderco Minarai Nakiri is een groot formaat keukenmes naar traditioneel Japans ontwerp, geschikt voor professioneel gebruik. De unieke rechthoekige vorm van dit mes maakt de Nakiri tot het perfecte gereedschap voor het nauwkeurig snijden van alle soorten groenten.
198,00
Bekijkproduct
Minarai Bunka Bocho
De Spyderco Minarai Bunka Bocho is een groot formaat universeelmes keukenmes naar traditioneel Japans ontwerp, geschikt voor professioneel gebruik. Een utilitaire alleskunner.
210,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?