Ga naar content

Stok Drop Point OD Green 8Cr13MoV

SP FB50GPOD
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
100,00
test
100,00

Productbeschrijving

De Spyderco Stok Drop Point is een vaststaand mes met een Full-Tang constructie, ontworpen om de ideale compacte metgezel te zijn voor de Urban Avonturier. De gehele constructie van het mes is gemaakt van 8Cr13MoV staal. Een staalsoort met uitstekende taaiheid en zeer goede herslijpbaarheid. Het heft is uitgevoerd met een uitgesproken vingergroef en gemaakt van getextureerd G10, dit is een composiet materiaal met uitstekende slijtvastheid, een stevige grip (zelfs in natte omstandigheden) en een subtiele maar luxe uitstraling. De Stok Drop Point beschikt over een koordoog en wordt geleverd met een kydex draagschede.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Andere klanten bekeken ook

Subway Bowie
De Spyderco Subway Bowie is een compact tactisch vaststaand mes, die met zijn meegeleverde schede discreet om de nek gedragen kan worden.
173,00
Bekijkproduct
Itamae Petty
De Spyderco Itamae Petty is een klein keukenmesje geschikt voor professioneel gebruik en is ideaal voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het maken van garnituren en andere gedetailleerde voedselbereidingstaken.
210,00
Bekijkproduct
Itamae Nakiri
De Spyderco Itamae Nakiri is een klein keukenmesje geschikt voor professioneel gebruik en de unieke rechthoekige vorm van dit mes maakt de Nakiri tot het perfecte gereedschap voor het nauwkeurig snijden van alle soorten groenten.
285,00
Bekijkproduct
Itamae Gyuto
De Spyderco Itamae Gyuto is de Japanse equivalent van een westerse Chef Knife. Zijn veelzijdige ontwerp is geschikt voor het snijden en hakken van vis, vlees en groenten.
334,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?