Ga naar content

Swick 5 Black LC200N

SP FB14S5
De Spyderco Swick 5 Is een werkmes met een unieke vingerring, ontwikkeld voor het gebruik op hoogte. De uitgesproken greep zorgt er in combinatie met de vingerring voor dat het mes stevig in de hand licht en dat de kans op vallen klein is.
216,00
Dit product is uitverkocht

Andere klanten bekeken ook

Subway Bowie
De Spyderco Subway Bowie is een compact tactisch vaststaand mes, die met zijn meegeleverde schede discreet om de nek gedragen kan worden.
173,00
Bekijkproduct

Productbeschrijving

De Spyderco Swick 5 Is een werkmes met een unieke vingerring, ontwikkeld voor het gebruik op hoogte. De uitgesproken greep zorgt er in combinatie met de vingerring voor dat het mes stevig in de hand licht en dat de kans op vallen klein is. Het lemmet is van het extreem corrosie bestendige LC200N staal. Deze staalsoort staat naast zijn roestvastheid bekend om zijn lange scherptebehoud. De snede is een gekartelde Spyderedge, waardoor dit mes uitermate geschikt is voor zwaardere taken zoals het doorsnijden van vezelhoudend materiaal. Het heft is gemaakt van getextureerd G10, dit is een composiet materiaal met uitstekende slijtvastheid, een stevige grip (zelfs in natte omstandigheden) en een subtiele maar luxe uitstraling. Het mes wordt compleet geleverd met een op maat gevormde Boltaron® schede met riemclip en een draagketting.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

Specificaties

Staalsoort LC200N
Soort mes Gekarteld
Materiaal G-10
Ontwerper Spyderco
Lengte lemmet(cm) 9.00
Lengte handgreep(cm) 6.00
Lengte totaal(cm) 15.00
Gewicht (gram) 60

Advies van een expert nodig?