Ga naar content

Minarai Gyuto Black CTS BD1N

SP K19PBK
De Spyderco Minarai Gyuto is fors maar veelzijdig keukenmes op basis van een traditioneel Japans ontwerp, geschikt voor professioneel gebruik. Zijn veelzijdige ontwerp is geschikt voor het snijden en hakken van vis, vlees en groenten. Een Gyuto is de alleskunner van de keuken.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
240,00
test
240,00

Productbeschrijving

De Spyderco Minarai Gyuto is fors maar veelzijdig keukenmes op basis van een traditioneel Japans ontwerp, geschikt voor professioneel gebruik. De Minarai serie is ontworpen door de wereldberoemde messenmaker Murray Carter, de officiële erfgenaam van een 420 jaar oude Japanse messenmakerij. Met deze serie vertaalt Murray Carter zijn felbegeerde handgemaakte ontwerpen naar betaalbaar geproduceerde messen. Het schitterend vormgegeven lemmet is van CTS BD1N roestvrij staal, deze relatief nieuwe staalsoort heeft uitstekende eigenschappen. Zo heeft het een uitzonderlijke hardheid zonder bros te worden en kan het eenvoudig geslepen worden, ideaal voor keukengebruik. Het heft is gemaakt van kunststof zodat deze makkelijk kan worden schoongemaakt en licht in gewicht is.
Gyuto word letterlijk vertaald als “Koemes” De Gyuto is de Japanse equivalent van een westerse Chef Knife. Zijn veelzijdige ontwerp is geschikt voor het snijden en hakken van vis, vlees en groenten. Een Gyuto is de alleskunner van de keuken.
Minarai betekend “leren door observatie”. Dit wordt in Japan gebruikt als titel voor alle leerlingen die onder een meester een ambacht leren. Wordt ook een Minarai en begin je culinaire reis met alle tools tot je beschikking. De Minarai een opmerkelijke samensmelting van beproefde traditionele ontwerpen en ultramoderne moderne materialen.
Het mes blijft het langst mooi als deze niet in de afwasmachine gereinigd wordt.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort CTS BD1N
Soort mes Glad
Materiaal Polypropyleen
Ontwerper Murray Carter
Lengte lemmet(cm) 26.00
Lengte handgreep(cm) 13.50
Lengte totaal(cm) 39.00
Gewicht (gram) 142

Andere klanten bekeken ook

Enuff 2
De Spyderco Enuff 2 is een vaststaand mes met een Full-Tang constructie, ontworpen voor de outdoor liefhebber.
240,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?