Ga naar content

Minarai Petty Black CTS BD1N

SP K15PBK
De Spyderco Minarai Petty is een klein keukenmesje geschikt voor professioneel gebruik en is ideaal voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het maken van garnituren en andere gedetailleerde voedselbereidingstaken.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
108,00
test
108,00

Productbeschrijving

De Spyderco Minarai Petty is een klein keukenmesje geschikt voor professioneel gebruik. De Minarai serie is ontworpen door de wereldberoemde messenmaker Murray Carter, de officiële erfgenaam van een 420 jaar oude Japanse messenmakerij. Met deze serie vertaalt Murray Carter zijn felbegeerde handgemaakte ontwerpen naar betaalbaar geproduceerde messen. Het schitterend vormgegeven lemmet is van CTS BD1N roestvrij staal, deze relatief nieuwe staalsoort heeft uitstekende eigenschappen. Zo heeft het een uitzonderlijke hardheid zonder bros te worden en kan het eenvoudig geslepen worden, ideaal voor keukengebruik. Het heft is gemaakt van kunststof zodat deze makkelijk kan worden schoongemaakt en licht in gewicht is.
Petty is een afleiding van het Franse woord “Petit” wat klein betekend. De Petty is de Japanse equivalent van een westerse Paring Knife en is ideaal voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het maken van garnituren en andere gedetailleerde voedselbereidingstaken.
Minarai betekend “leren door observatie”. Dit wordt in Japan gebruikt als titel voor alle leerlingen die onder een meester een ambacht leren. Wordt ook een Minarai en begin je culinaire reis met alle tools tot je beschikking. De Minarai een opmerkelijke samensmelting van beproefde traditionele ontwerpen en ultramoderne moderne materialen.
Het mes blijft het langst mooi als deze niet in de afwasmachine gereinigd wordt.

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort CTS BD1N
Soort mes Glad
Materiaal Polypropyleen
Ontwerper Murray Carter
Lengte lemmet(cm) 12.00
Lengte handgreep(cm) 10.50
Lengte totaal(cm) 22.50
Gewicht (gram) 51

Andere klanten bekeken ook

Advies van een expert nodig?