Ga naar content

Subway Bowie LC200N

SP FB48PBK
De Spyderco Subway Bowie is een compact tactisch vaststaand mes, die met zijn meegeleverde schede discreet om de nek gedragen kan worden.
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
173,00
test
173,00

Productbeschrijving

De Spyderco Subway Bowie is een compact tactisch vaststaand mes, die met zijn meegeleverde schede discreet om de nek gedragen kan worden. Het lemmet is van het extreem corrosie bestendige LC200N staal. Deze staat bekend om zijn lange scherptebehoud en is afgewerkt met een subtiele satijnen glans. Subway Bowie beschikt over een spuitgegoten met glasvezel versterkte nylon heft (FRN). Dit maakt het mes verrassend licht zonder zijn sterkte te verliezen. Verder is het heft uitgevoerd met een koordoog voor het bevestigen van het bijgeleverde draagkoord. Het mes wordt compleet geleverd met een op maat gevormde Boltaron®-schede ( 10cm x 4cm ) en een ketting

Bij dit artikel bent u verzekerd van

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd

Specificaties

Staalsoort LC200N
Soort mes Glad
Materiaal FRN
Ontwerper Fred Perin
Lengte lemmet(cm) 7.00
Lengte handgreep(cm) 6.00
Lengte totaal(cm) 13.00
Gewicht (gram) 95

Andere klanten bekeken ook

Minarai Petty
De Spyderco Minarai Petty is een klein keukenmesje geschikt voor professioneel gebruik en is ideaal voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het maken van garnituren en andere gedetailleerde voedselbereidingstaken.
108,00
Bekijkproduct

Advies van een expert nodig?